Godaste LCHF- Brödet!

Ingredienser:
100 g mandel
50-100 g cashewnötter
2-3 msk rapsolja
1 burk kesella 10 %
½ dl fibrex
2 tsk bakpulver
1 ägg
1 msk brödkryddor
sesamfrön
Gör så här
Ugn 225 grader
1. Mal nötterna till fint mjöl.
2. Blanda nötter med bakpulver, fibrex, olja och brödkryddor.
3. Häll i kesella och blanda till en geggig smet.
4. Knäck i ägget och rör runt.
5. Lägg ut smöten på en bakplåtsklädd plåt. Smeta ut smeten så att den blir ca 1 cm tjock.
6. Strö över sesamfrön.
7. Grädda i ugnen i ca 10 min eller tills dess att brödet blivit gyllenbrunt.
8. Låt brödet svalna på galler och ät sedan med ost och smör.
Kommentarer
Trackback