Glossy Box!!

Då var det dags igen att testa:)


Baby Massage!

Har precis fått i mig lite lunch. Nova och jag har varit på massage. Uppskattar denna stunden väldigt mycket då det bara är jag och hon.. Iugn och ro utan dom andra två huliganerna:) som snart ska hämtas!


Måndag Igen!!!



Hej!! Har precis stått på Cross-trainern en halv timma har börjat komma igång och träna lite smått som jag har längtat!! I mars börjar jag på gymmet igen. Dagarna går som vanligt väldigt fort. Nova blir snart 1 månad.. Och hon växer och frodas:) igår var vi hemma hos Lars och Carro på lunch och bokade även 1 vecka semester ihop till Daftö, där vi ska csmpa och besöka piraterna då nu kan våren/sommaren komma.. Har tröttnat på all snö!! Annars en lugn dag här hemma!!


BOWLING

Premiär bowling för barnen!! Som givetvis spöade morsan!!


Dax för lite omvårdnad av Mamsen!


Dagens Lunch!


Skridskoåkning!

Har haft en mysig förmiddag med skridskoåkning och varm choklad.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2005876/images/2013/pic_50fd21b2e087c33d68ce36a8.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2005876/images/2013/pic_50fd21e1e087c33d4ef7480e.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2005876/images/2013/pic_50fd21f89606ee72af5fa519.jpg" class="image">


Kalasande för Mamma 50 år

Grattis till mamma som har fyllt 50 år som ska firas idag. Sitter i bilen på väg till Skövde blir ett stop på mc för lite lunch. Barnen sitter med en film på..


Nova

Nova har redan blivit två veckor..dagarna går fort jag hinner inte riktigt med...Mysigt är det! Har kommit tillbaka till vardagen och nya rutiner.
Så ARG man kan vara!

Nytt från Nelly!

Blir så trött, väntat länge på dessa kläder två par byxor en tröja och två linnen. 3 av 2 plagg var det fel på, sönder felmärkt mm. Bara att skicka tillbaka!!!!


Kan själv!!


Busunge nr 2 och Sovunge nr 3


Blommor

Fick blommor från Hasses jobb idag!! Köpte även lite tulpaner. Det är något speciellt med färska blommor! Dom livar upp hemmet lite.


Skor


Skor


Shoppat!

Lite kläder till Nova och ett par skor till mig, Nöjd!

Helgen!

Tänk att det redan har gått 1 vecka sedan Nova kom till oss..Hon är en otroligt snäll bebis säger till när hon ska äta när man behöver byta blöja..och sover mestadels!! Hon har även badat för första gången.
Tuva och Melwin är stolta syskon!
Fick besök av min systrar och Leif min styvpappa igår..fick en fin blöjtårta.
Tuva
Har beställt lite kläder från HM som jag fick idag..
Har även fått hem denna..
så nu ska vi bli bruna!!!

Nova 2013-01-01

Ja då var hon äntligen här vår lilla Nova och passerade tolv slaget gjorde hon också:) Började få förvärkar vid 21.00 tiden på nyårsafton och tilltog mer och mer under kvällen, vid halv tre på natten åkte vi in till östra sjukhuset. var då öppen 4 cm men fick stanna kvar, värkarna blev mer och mer tätare och starkare och började använda lustgas ville även ha en EDA..men fick då en urdålig , klantig läkare som tydligen inte visste hur man satte en och hur man behandlar en patient så efter en halvtimma då kl 8.00 var det försent då allt hände väldigt fort.. några klipp och krystvärkar efter så var hon ute!! Kl 8.29 4165g klump och 51cm lång...vår lilla goding! Efter två dygn på sjukhuset är vi nu hemma och hela familjen är samlad. Lyckliga är vi!! Här ska det verkligen njutas till fullo!!

RSS 2.0