EN MARDRÖM!

Igår kväll var ingen rolig kväll, Hasse skulle borra ett hål från övervåningen till undervåningen och borra rakt in i ett rör. (ska dra el)
Jag skulle precis lägga in kläder i klädkammaren och stod precis brevid, då han borra och helt plöstligt spruta vattnet upp..PANIK!!!
Hasse sprang ner och stängde av vattnet jag sprang efter handdukar för att torka och rädda parketten i sovrummet, men vattnet slutade inte spruta.
Han hade borrat rakt in i elementröret!!!! Detta var inte sant, allt kändes så overkligt. Vi som har kämpat med all renovering såg framför oss att allt var förstört.
Vi lättade på trycket på elemnetet, till slut så slutade vattnet att spruta. Vi bara kollade på varanndra, VAD SKA VI GÖRA NU????
Hasse sprang ner i tvättstugan, rev upp en del av taket för att se hur mycket som hade spridit sig och även en del av golvet uppe i klädkammaren.
I Panik ringde vi till Hasses mamma som fick åka från Falkenberg och hämta barnen. Då vi inte hade något vatten längre. Ringde även If vårat försäkringsbolag, som tur så hade vi täcknat den stora villa försäkringen ett par månader innan.
Idag har en skadereglerare varit här och tagit kort och kollat hur stor skadan är.
Efter Hasse snabba rivning mm så verkar det som va har klarat oss bra, vi får ut allt på försäkringen med relativa små skador. Ja menar har man inget att göra så skaffar man sig det.
Idag känns allt bättre men fy vilken chock man fick igår. Det var den kvällen och halva natten då vi fick städa upp allt efter kaoset.. Nu får vi ta nya tag!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0